Proizvodnja - obrada cijevi

Proizvodnja - obrada cijevi

Na lokaciji PC Zagreb uz prodaju crne metalurgije nudimo i uslugu dorade materijala:

- rezanje (korištenje tračnih pila i plazme za cijevi)

- narezivanje navoja i utiskivanje utora na krajevima cijevi

- bušenje

- zavarivanje metalnih djelova

- sačmarenje

- elektrostatska plastifikacija

Navedeni procesi se provode u novoizgrađenoj proizvodnoj hali, koja je opremljena s najmodernijim uređajima i strojevima, a posebno izdvajamo automatsku liniju za sačmarenje i elektrostatsku plastifikaciju. Linija je u mogućnosti sačmariti odnosno plastificirati čelične komada do maksimalne dimenzije 2000x800x7200 mm, maksimalne težine do 1200 kg. Tunelska sačmarilica proizvođača Gostol TST s dvanaest turbina garantira visoku kvalitetu čišćenja čeličnih površina, a automatska kabina za nanošenje praha proizvođača Wagner osigurava da nanos bude ravnomjerno raspoređen bez obzira na oblik proizvoda. Kabina omogućuje brzu izmjenu boje, što bitno poboljšava prilagodljivost zahtjevima kupaca. Na kraju tehnološkog procesa nalazi se peć za polimerizaciju u kojoj se elektrostatski naneseni prah polimerizira na odgovarajućoj temperaturi do 200°C u trajanju do 30 min (u skladu s zahtjevom proizvođača praha).

Kvalitetu polimerizacije potvrđujemo u laboratoriju gdje  radimo testove mjerenja sjaja boje, debljine nanosa boje te a ispitivanje čvrstoće prijanjanja boje.

Obratite nam se s povjerenjem na e-mail:  [email protected]

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se