Elektrostatska plastifikacija

U prodajnom centru Zagreb, uz prodaju crne metalurgije, nudimo i uslugu  elektorstatske plastifikacije u RAL-u prema želji kupca.

 

 

Linija je u mogućnosti plastificirati čelične komada do maksimalne dimenzije 2000x800x7200 mm, maksimalne težine do 1200 kg.

Wagner automatska kabina za nanošenje praha osigurava ravnomjernu raspodjelu boje bez obzira na oblik proizvoda. Kabina omogućuje brzu promjenu boje, što značajno poboljšava prilagodljivost zahtjevima kupca. Na kraju tehnološkog postupka nalazi se polimerizacijska peć u kojoj se elektrostatički naneseni prah polimerizira na odgovarajućoj temperaturi do 200 ° C do 30 minuta (prema zahtjevu proizvođača praha)

 

Završna kontrola proizvoda i pakiranje


  •   Svaki naš proizvod prolazi kroz završnu kontrolu prije pakiranja, zatim se slaže u buntove
  •   Svaki bunt zaštićuje se stretch folijom, te se svakom buntu dodjeljuje pripadajuća lista pakiranja.

 

Naši plastificirani proizvodi su podvrgnuti testiranju prema normi HRN EN ISO 12944-5:2019 i HRN EN ISO 12944-6:2018, te smo u mogućnosti izdati certifikat za naše proizvode koji se odnosi na:


·         Sustav zaštite od korozije koji je deklariran za kategoriju korozivnosti C2-very high s vijekom trajnosti više od 25 godina u ekspoloataciji.

·         Sustav zaštite od korozije koji je deklariran za kategoriju korozivnosti C3- high s vijekom trajnosti od 15 do 25 godina u ekspoloataciji.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se