O nama

O nama
Naša tvrtka osnovana je 04. svibnja 1992. godine. Glavnu djelatnost čini trgovina na veliko i malo reprodukcijskim materijalima crne i obojene metalurgije. Sjedište tvrtke nalazi se u Rijeci, u industrijskoj zoni Kukuljanovo. Uz centar na Kukukljanovu, skladišno-prodajni centri nalaze se u Zagrebu, Zadru i Vukovaru.

Na zalihama u prosjeku skladištimo 20 000 tona svih vrsta čeličnih cijevi, profila, nosača, limova, građevinskih skela, kao i elemenata kovane bravarije. Širok maloprodajni asortiman uključuje vijčanu robu, brave i okove, boju i lakove, inox galanteriju i alat u kojem prevladava zavarivačka tehnologija, te brusne i rezne ploče.Našu ponudu usmjeravamo prema metaloprerađivačkoj i petrokemijskoj industriji, brodogradnji, građevinskim tvrtkama i obrtima, maloprodajnim distribucijskim centrima, bravarskim radionicama, te podržavamo projekte izgradnje komunalne infrastrukture.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se